Kinderen

Houd je van nieuwe dingen ontdekken en onderzoeken? Bij de Ontdekclub doen we interessante dingen, ontmoeten interessante mensen en gaan naar interessante plekken. Nou daar valt zeer zeker van alles en nog meer te ontdekken. Logisch. Ga je ook mee?

Meebepalen
Laat je verrassen bij de Ontdekclub. Je bepaalt de eerste keer samen met de groep wat we dit jaar, naast de geplande activiteiten, nog meer ontdekken. Met maximaal zes andere kinderen, een beetje zoals jij. Niets moet, alles kan. Als dat niet interessant is?

Bezoek
Elke keer is anders maar je hebt wel een vast punt bij de Ontdekclub. Dat is Saskia. Zij luistert en helpt. Omdat zij niet alles weet, krijgen we bezoek van VIP’s: Very Interesting People. We gaan soms ook naar VIP’s, Very Interesting Places met of zonder de Very Interesting People. Interessant of niet soms?

VIP’s in Gieten
Tussen de boeken in de moderne bibliotheek beginnen wij op zaterdagmiddag in alle rust. Kennis is daar binnen handbereik. Op dinsdagen ben je in een rustige omgeving midden in de natuur. Buiten kunnen we proefjes doen en naar het bos.

Ontdek je mee