Kinderen

Vind je school super saai? De Ontdekclub vast en zeker niet. We doen interessante dingen, ontmoeten interessante mensen en gaan naar interessante plekken. Nou daar valt zeer zeker van alles en nog meer te ontdekken. Logisch. Ga je ook mee?

Meebepalen
Laat je verrassen bij de Ontdekclub. Je bepaalt de eerste keer samen met de groep wat we dit jaar, naast de geplande activiteiten, nog meer ontdekken. Met maximaal zes andere kinderen, een beetje zoals jij. Niets moet, alles kan. Als dat niet interessant is?

Bezoek
Elke keer is anders maar je hebt wel een vast punt bij de Ontdekclub. Dat is Saskia. Zij luistert en helpt. Omdat zij niet alles weet, krijgen we bezoek van VIP’s: Very Interesting People. We gaan soms ook naar VIP’s, Very Interesting Places met of zonder de Very Interesting People. Interessant of niet soms?

VIP’s in Assen
We zitten al in een podium van kunst, namelijk Podium Zuidhaege, daar valt van alles te ontdekken. Het Asserbos is om de hoek. Naast kunst en natuur vinden we genoeg gebouwen in de stad. Dat zijn of daar zitten misschien wel interessante VIP’s. We gaan het ontdekken.

VIP’s in Gieten
Tussen de boeken in de bibliotheek beginnen wij in alle rust. Kennis is daar binnen handbereik. Buiten kunnen we proefjes doen en naar het bos. We struinen ook een keer door een weiland, waarom, dat hoor je nog.

Ontdek je mee